Προνομιακό Πρόγραμμα Ασφάλισης Αυτοκινήτου από την Mega brokers

Πανελλανικά Φαλήρου 91 & Ζαν Μωρέας 117 41 Αθήνα

Details

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών – Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ. εξασφάλισε άλλη μια σημαντική συνεργασία με μοναδικά πλεονεκτήματα για τα μέλη της. Με ιδιαίτερη ικανοποίηση ανακοινώνουμε σήμερα, στην αρχή του νέου έτους, τη συνεργασία με την Mega Brokers, την μεγαλύτερη εταιρεία ασφαλιστικής διαμεσολάβησης στην Ελλάδα (www.megabrokers.gr).

Συγκεκριμένα, μέσω του προγράμματος τα μέλη της Π.ΟΜ.ΕΝ.Σ επωφελούνται με σημαντική έκπτωση στην ασφάλιση του αυτοκινήτου τους. Πρόκειται για ένα προνομιακό ασφαλιστικό πρόγραμμα, αποκλειστικά για τα μέλη της Ομοσπονδίας μας, σε συνεργασία με την Εθνική Ασφαλιστική, όπου η διαδικασία προσφοράς και ασφάλισης ολοκληρώνεται με ταχύτατες διαδικασίες. Για περισσότερες πληροφορίες και προσφορά τιμολόγησης μπορείτε να συμπληρώσετε την αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Αίτηση προσφοράς

Products

Save Print

Additional Details

jomdirectory

Η πλατφόρμα προνομίων Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικων αποτελεί ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης ηλεκτρονικών προσφορών προς τα μέλη μας καθώς και στις οικογένειές τους, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στην Ομοσπονδία να επιδιώκει τις καλύτερες πανελλαδικές συνεργασίες ώστε να είναι πάντα αρωγός όλων εκείνων που ανήκουν στην οικογένεια της ΠΟΜΕΝΣ.

 

Γίνεται μέλος στην Ένωση της Περιφερειακής Ενότητας που υπηρετείτε, ώστε να απολαμβάνετε τα προνόμια που εξασφαλίζουν η Ομοσπονδία και οι Πρωτοβάθμιες Ενώσεις για τους εν ενεργεία συναδέλφους.

Αίτηση Εγγραφής

Επικοινωνία

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝΩΣΕΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ - ΠΟΜΕΝΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter για να λαμβάνεται ειδοποιήσεις
Όροι και Προϋποθέσεις