Μητροπολιτικό Κολλέγιο Προπτυχιακά Προγράμματα Λάρισα 50% Υποτροφία

Λάρισα 6ο χλμ. Λάρισας –Νίκαιας, 41500, Λάρισα

Details

Αγαπητοί Συνάδελφοι η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Στρατιωτικών – ΠΟΜΕΝΣ είναι στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσει την συνεργασία της με το Μητροπολιτικό Κολλέγιο, το Νο1 Κολλέγιο Πανεπιστημιακών Σπουδών στην Ελλάδα και το μοναδικό Κολλέγιο μέλος Διεθνούς Δικτύου Πανεπιστημίων (CompostelaGroupofUniversities).

Η συνεργασία αυτή προβλέπει υποτροφία ύψους 50% επί των αρχικών διδάκτρων, σταθερή για όλα τα χρόνια φοίτησης για οποιοδήποτε προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών, σε όλα τα μέλη της ΠΟΜΕΝΣ, καθώς και στους συγγενείς τους πρώτου βαθμού.

Η Ομοσπονδία μας με αυτήν την συμφωνία θέλει να δώσει στα παιδία μας μία ακόμα επιλογή σπουδών,την δυνατότητα να σπουδάσουν σε ένα Κολλέγιο, να πραγματοποιήσουν δηλαδή ένα άπιαστο για πολλούς όνειρο, μέχρι τώρα, για οικονομικούς φυσικά λόγους.

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο συνεργάζεται με 7 διακεκριμένα Διεθνή Πανεπιστήμια, διαθέτει 10 Ακαδημαϊκές Σχολές και προσφέρει 66 Bachelors & Masters σε 7 υπερσύγχρονα campus σε όλη την Ελλάδα και συγκεκριμένα σε Αθήνα, Μαρούσι, Πειραιάς, Θεσσαλονίκη, Κρήτη, Ρόδος και Λάρισα. 

Σημαντικό πλεονέκτημα είναι και η δυνατότητα μεταγραφής φοιτητών μεταξύ των campus, σε περίπτωση μετάθεσης του γονέα - συναδέλφου κατά το χρονικό διάστημα της φοίτησης τους (εφόσον το πρόγραμμα σπουδών προσφέρεται στο campus όπου επιθυμούν να μετεγγραφούν).

Το Μητροπολιτικό Κολλέγιο είναι αποκλειστικός συνεργάτης στην Ελλάδα των εξής διακεκριμένων Διεθνών Πανεπιστημίων: University of London, Solent University Southmapton, Oxford Brookes University, University of East London, Queen Margaret University, University of Portsmouth και Ecolehôtelière de Lausanne (EHL). Προσφέρει πανεπιστημιακές σπουδές αριστείας στο μεγαλύτερο εύρος επιστημονικών εξειδικεύσεων, με σύγχρονα προγράμματα σπουδών (bachelors & masters) που υπάγονται στις εξής Σχολές:

  • Σχολή Διοίκησης Επιχειρήσεων & Οικονομικών [Διοίκηση Επιχειρήσεων, Μάρκετινγκ, Οικονομικά, Λογιστική & Χρηματοοικονομική]
  • Σχολή Πληροφορικής [Πληροφορική & Δίκτυα Η/Υ, Τεχνολογία Πληροφοριών, Ασφάλεια Πληροφοριών & Ηλεκτρονική Εγκληματολογία, Επιστήμη Δεδομένων]
  • Σχολή Υγείας [Νοσηλευτική, Μαιευτική, Ποδιατρική, Βιοϊατρικές Επιστήμες, Φυσικοθεραπεία, Εργοθεραπεία, Λογοθεραπεία, Διαιτολογία, Αποκατάσταση]
  • Σχολή Τουρισμού [Διοίκηση Τουρισμού & Ξενοδοχειακών Επιχειρήσεων, Επισιτιστικές Τέχνες, Οργάνωση Εκδηλώσεων]
  • Πολυτεχνική Σχολή [Αρχιτεκτονική, Πολιτικών Μηχανικών, Μηχανολόγων Μηχανικών, Ηλεκτρολόγων & Ηλεκτρονικών Μηχανικών]
  • Σχολή Ψυχολογίας [Ψυχολογία, Κλινική Κοινοτική Ψυχολογία, Ψυχολογία Εργασίας, Συμβουλευτική & Ψυχοθεραπεία, Θετική Ψυχολογία &Coaching, Ψυχολογία Παιδιών]
  • Σχολή Παιδαγωγικών [Προσχολική Ηλικία & Ειδική Αγωγή]
  • Σχολή Επιστημών Αθλητισμού & Φυσικής Αγωγής [Προπονητική & Φυσική Αγωγή, Οργάνωση, Διοίκηση & Ανάπτυξη Αθλητισμού, Εφαρμοσμένη Διατροφή Αθλητισμού & Άσκησης]
  • Σχολή Πολιτισμού και Επικοινωνίας [Δημοσιογραφία, Σκηνοθεσία, Μουσική Τεχνολογία & Παραγωγή]

Τα πτυχία απονέμονται απευθείας από τα συνεργαζόμενα Πανεπιστήμια και αναγνωρίζονται στην Ελλάδα βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας από το Υπουργείο Παιδείας. (διαβάστε εδώ την νομοθεσία).

Η εκδήλωση ενδιαφέροντος από τους υποψήφιους θα γίνετε μέσω της ιστοσελίδας του Μητροπολιτικού Κολλεγίου και της ΠΟΜΕΝΣ. Η ένταξη στο πρόγραμμα θα γίνεται αυστηρά και μόνο μετά την επιβεβαίωση από την ΠΟΜΕΝΣ ότι ο ενδιαφερόμενος είναι μέλος της και θα ισχύει για όσο χρονικό διάστημα παραμένει μέλος της . Σε περίπτωση αποστρατείας  μέλους της ΠΟΜΕΝΣ, για οποιοδήποτε λόγο, το πρόγραμμα υποτροφίας θα συνεχίσει να είναι σε ισχύ μέχρι το τέλος του.

Διευκρίνιση: Η παροχή των προνομιακών διδάκτρων του Μητροπολιτικού Κολλεγίου για τα μέλη της ΠΟΜΕΝΣ έχει ισχύ αποκλειστικά για τις νέες εγγραφές στο ακαδημαϊκό έτος 2020-21.

Products

ΟΔΗΓΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ

Η εκδήλωση ενδιαφέροντος από τους συναδέλφους μπορεί να γίνετε είτε μέσα από το site της ΠΟΜΕΝΣ, συμπληρώνοντας την παρακάτω φόρμα, είτε μέσα από το site του Μητροπολιτικού Κολλεγίου συμπληρώνοντας την φόρμα στο πεδίο Αρχική/Επικοινωνία/Επικοινωνήστε Μαζί μας (https://mitropolitiko.edu.gr/el/mitropolitiko-kollegio-athina-piraias-thessaloniki/epikoinwniste-mazi-mas) όπου στα σχόλια θα πρέπει να αναγράφεται οπωσδήποτε το ακόλουθο μήνυμα << ΠΟΜΕΝΣ 50% >> για προπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών (Bachelor) και << ΠΟΜΕΝΣ 40% >> για μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών (Master)

Η εκδήλωση ενδιαφέροντος δεν σημαίνει υποχρεωτικά και εγγραφή στο Μητροπολιτικό Κολλέγιο. Ο σκοπός της είναι πρώτων η ενημέρωση του ενδιαφερόμενου για το πρόγραμμα σπουδών που τον ενδιαφέρει και δεύτερον και πολύ σημαντικό η υποχρέωση του κολλεγίου να επικοινωνήσει στην συνέχεια με τον ενδιαφερόμενο όταν το τμήμα της σχολής που έχει επιλέξει πλησιάζει να συμπληρώσει των προβλεπόμενο αριθμό φοιτητών, για την λήψη από τον ενδιαφερόμενο της τελικής απόφασης δηλαδή εάν θα φοιτήσει ή όχι στο Κολλέγιο.

Τα τμήματα όλων των σχολών του Μητροπολιτικού Κολλεγίου στελεχώνονται από συγκεκριμένο αριθμό φοιτητών ο οποίος δεν αυξάνετε ανάλογα με την συμμέτοχη σε κάθε σχόλη. Αυτό σημαίνει ότι θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας στις εγγραφές η οποία προκύπτει από την εκδήλωση ενδιαφέροντος.

Αίτηση Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος

Save Print

Additional Details

jomdirectory

Η πλατφόρμα προνομίων Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικων αποτελεί ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης ηλεκτρονικών προσφορών προς τα μέλη μας καθώς και στις οικογένειές τους, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στην Ομοσπονδία να επιδιώκει τις καλύτερες πανελλαδικές συνεργασίες ώστε να είναι πάντα αρωγός όλων εκείνων που ανήκουν στην οικογένεια της ΠΟΜΕΝΣ.

 

Γίνεται μέλος στην Ένωση της Περιφερειακής Ενότητας που υπηρετείτε, ώστε να απολαμβάνετε τα προνόμια που εξασφαλίζουν η Ομοσπονδία και οι Πρωτοβάθμιες Ενώσεις για τους εν ενεργεία συναδέλφους.

Αίτηση Εγγραφής

Επικοινωνία

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝΩΣΕΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ - ΠΟΜΕΝΣ

Εγγραφείτε στο Newsletter για να λαμβάνεται ειδοποιήσεις
Όροι και Προϋποθέσεις