Προϊόντα Αγίου Όρους ΙΕΡΑ ΜΟΝΗ

Θεσσαλονίκη Κρέμου 7 Καλλιθέα 17676

Details

Αντιλαμβανόμενοι την πολίτιμη προσφορά σας ως, των Ανθρώπων των Ενόπλων Δυνάμεων της Χώρας, αλλά και τις στερήσεις και θυσίες που απαιτούνται από Εσάς και τις οικογένειες σας, λάβαμε την εξής πρωτοβουλία. Φροντίζοντας πάντα να έχουμε τις χαμηλότερες τιμές της αγοράς, επιπλέον σας δίδουμε έκπτωση έως 30% στα προϊόντα που υπάρχουν στο eshop της επιχείρισής μας www.ieramoni.gr και περιέχει προϊόντα από τις Ιερές Μονές του Αγίου Όρους, με πιστοποιημένη προέλευση και αυθεντικότητα, καθώς έχουμε άμεση επικοινωνία και παραλαβή εμπορευμάτων από τις Ιερές Μονές του Αγίου Όρους. Για να λάβετε την έκπτωση πληκτρολογείτε την λέξη ESPEETH στη περιοχή Κουπόνι/Coupon όταν βρίσκεστε στο καλάθι με όλα τα προϊόντα και υπολογίζεται αυτόματα η έκπτωση που έχετε στην κάθε κατηγορία. Στο τέλος βγαίνει η ένδειξη έκπτωση Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Θ που αντιστοιχούν τα χρήματα που μειώνονται βάσει της συμφωνίας μας με την ένωσή σας.

Βεβαίως να σας ενημερώσουμε εξ’αρχής πως εξαιρούνται όλα τα προϊόντα που είναι ήδη σε έκπτωση ή τα πακέτα προϊόντων που είναι σε προσφορά.

Για τις ομαδικές παραγγελίες που παραδίδονται σε στρατόπεδα, λέσχες αξιωματικών ή τα γραφεία της Ένωσης, έπειτα από τηλεφωνική συνεννόηση ή παραγγελία τα έξοδα αποστολής φτάνουν να είναι και μηδενικά.

*Η Προσφορά μας, ισχύει για όλα τα εν ενεργία μέλη της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Θ και τις οικεγένειες τους, από και προς όλη την Ελληνική Επικράτεια.

*Οι παραγγελίες μπορούν να γίνουν με την έκπτωση τηλεφωνικά, αρκεί να αναφέρουν την ιδιότητα τους ως Μέλη της Ένωσης.

Products

  • Θεσσαλονίκη
  • Κρέμου 7 Καλλιθέα 17676
  • 2110133890
Save Print

Additional Details

jomdirectory

Η πλατφόρμα προνομίων Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικων αποτελεί ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης ηλεκτρονικών προσφορών προς τα μέλη μας καθώς και στις οικογένειές τους, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στην Ομοσπονδία να επιδιώκει τις καλύτερες πανελλαδικές συνεργασίες ώστε να είναι πάντα αρωγός όλων εκείνων που ανήκουν στην οικογένεια της ΠΟΜΕΝΣ.

 

Γίνεται μέλος στην Ένωση της Περιφερειακής Ενότητας που υπηρετείτε, ώστε να απολαμβάνετε τα προνόμια που εξασφαλίζουν η Ομοσπονδία και οι Πρωτοβάθμιες Ενώσεις για τους εν ενεργεία συναδέλφους.

Αίτηση Εγγραφής

Επικοινωνία

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝΩΣΕΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ - ΠΟΜΕΝΣ