Θεατρική Εταιρεία ΝΕΦΕΛΕΣ

Θεσσαλονίκη Αλ. Σβώλου 9 Αμπελόκηποι 56121

Details

ΠΡΟΣΦΟΡΑ

ΣΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Αξιότιμα μέλη.

Η Θεατρική εταιρεία ΝΕΦΕΛΕΣ, εδρεύει στους Αμπελόκηπους Θεσσαλονίκης και δραστηριοποιείται εδώ και 16 χρόνια στην παραγωγή θεατρικών παραστάσεων και στη θεατρική εκπαίδευση για όλες τις ηλικίες.

Αποδεχόμενοι την πρόταση της Ένωσής σας για προσφορά προς τα μέλη, σας παραθέτουμε τις προτάσεις μας:

Α) Την έκπτωση 10% στα δίδακτρα των θεατρικών τμημάτων του Εργαστηρίου μας (νήπια-παιδικά-εφήβων-ενηλίκων). Χρονική περίοδος; Από Σεπτέμβριο έως Ιούνιο.

Β) Την έκπτωση 10% στα δίδακτρα των θερινών προγραμμάτων μας. Πρόκειται για καλλιτεχνική απασχόληση των παιδιών από 5 έως 12 ετών, για όλο το καλοκαίρι από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 8.00 π.μ. έως τις 15.00 μ.μ. Χρονική περίοδος: από το κλείσιμο των σχολείων έως το άνοιγμά τους για τη νέα σχολική χρονιά.

Γ) την έκπτωση της τιμής αγοράς παιδικής θεατρικής παράστασης, που μπορεί να εμπλουτίσει μία εκδήλωση που αφορά στα παιδιά των μελών σας. (π.χ. Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση, απονομή επαίνων στους αριστούχους μαθητές, κλπ). Οι παραστάσεις μας είναι ευέλικτες, παρουσιάζονται ΜΕΣΑ στα σχολεία- είναι γνωστοποιημένες στο υπουργείο Παιδείας-και ως εκ τούτου, μπορούν να παρουσιαστούν σε χώρο που θα μας προτείνετε εσείς. Η τιμή αγοράς που προτείνουμε για σας εντός του νομού Θεσσαλονίκης, είναι 200 ευρώ. Χρονική περίοδος: όλο το έτος.

Οι τρέχουσες παραγωγές μας είναι:

α) Ο ΓΕΡΟΣ ΚΑΙ Η ΘΑΛΑΣΣΑ, https://www.facebook.com/nefelestheatro/videos/2652900541434743/

β) ΟΔΥΣΣΕΑΣ, ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ, https://www.facebook.com/nefelestheatro/videos/2277473928932525/

γ) ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΟΥ ΣΚΡΟΥΤΖ https://www.facebook.com/nefelestheatro/videos/2652900541434743/

Οι παραπάνω εκπτώσεις ισχύουν ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ για τις οικογένειες των μελών σας και θα παρέχονται με την επίδειξη της υπηρεσιακής ταυτότητας.

Περισσότερες πληροφορίες για τις δράσεις μας επισκεφτείτε μας στο Facebook: Νεφέλες Θεατρική Εταιρία.

Ευελπιστώντας στη συνεργασία μας και με θαυμασμό στο έργο που επιτελείτε,

Για τις ΝΕΦΕΛΕΣ

Παντελής Καραγιάννης

Μαρία Αλβανού

Products

  • Θεσσαλονίκη
  • Αλ. Σβώλου 9 Αμπελόκηποι 56121
  • 2310749549
Save Print

Additional Details

jomdirectory

Η πλατφόρμα προνομίων Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικων αποτελεί ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης ηλεκτρονικών προσφορών προς τα μέλη μας καθώς και στις οικογένειές τους, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στην Ομοσπονδία να επιδιώκει τις καλύτερες πανελλαδικές συνεργασίες ώστε να είναι πάντα αρωγός όλων εκείνων που ανήκουν στην οικογένεια της ΠΟΜΕΝΣ.

 

Γίνεται μέλος στην Ένωση της Περιφερειακής Ενότητας που υπηρετείτε, ώστε να απολαμβάνετε τα προνόμια που εξασφαλίζουν η Ομοσπονδία και οι Πρωτοβάθμιες Ενώσεις για τους εν ενεργεία συναδέλφους.

Αίτηση Εγγραφής

Επικοινωνία

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝΩΣΕΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ - ΠΟΜΕΝΣ