Καθαρισμός Κλιματιστικών

Θεσσαλονίκη Κ. Πιερίδη 5 και Σόλωνος, Σταυρούπολη, Θεσσαλονίκη 56431

Details

Η συντήρηση ενός κλιματιστικού μηχανήματος ανέρχεται στα 20 ευρώ (συν το Φ.Π.Α.) , σε περίπτωση που είναι να συντηρηθούν παραπάνω μηχανήματα το κόστος του τεμαχίου ανέρχεται στα 15 ευρώ(συν το Φ.Π.Α.).

Συνιστούμε και την τοποθέτηση φίλτρου ενεργού άνθρακα καθώς προστατεύουν από μεγάλα σωματίδια σκόνης, βακτηρίδια, μικρόβια από κατοικίδια ζώα και άλλα στοιχεία. Επίσης απομακρύνουν τις δυσάρεστες οσμές που μπορεί να προκληθούν στην ατμόσφαιρα από τον καπνό των τσιγάρων , την κατάσταση των κλιματιστικών και από κατοικίδια ζώα. Η τιμή του φίλτρου ανέρχεται στα 10 ευρώ(συν το Φ.Π.Α.).

Products

  • Θεσσαλονίκη
  • Κ. Πιερίδη 5 και Σόλωνος, Σταυρούπολη, Θεσσαλονίκη 56431
  • 2310667636
  • http://www.thesservice.gr
Save Print

Additional Details

6948240869
jomdirectory

Η πλατφόρμα προνομίων Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικων αποτελεί ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης ηλεκτρονικών προσφορών προς τα μέλη μας καθώς και στις οικογένειές τους, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στην Ομοσπονδία να επιδιώκει τις καλύτερες πανελλαδικές συνεργασίες ώστε να είναι πάντα αρωγός όλων εκείνων που ανήκουν στην οικογένεια της ΠΟΜΕΝΣ.

 

Γίνεται μέλος στην Ένωση της Περιφερειακής Ενότητας που υπηρετείτε, ώστε να απολαμβάνετε τα προνόμια που εξασφαλίζουν η Ομοσπονδία και οι Πρωτοβάθμιες Ενώσεις για τους εν ενεργεία συναδέλφους.

Αίτηση Εγγραφής

Επικοινωνία

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝΩΣΕΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ - ΠΟΜΕΝΣ