Δασοτεχνικό γραφείο

Λέσβος Κουντουριώτη 83, Μυτιλήνη, 81100, Λέσβος

Details

Η Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΛΕΣ,με την ευκαιρία των αναρτήσεων των Δασικών Χαρτών στις Περιφερειακές ενότητες Λέσβου και Λήμνου, προσφέρει σε συνεργασία με το Δασοτεχνικό γραφείο της Αλκμήνη Καρατζά – (Δασοτεχνικές Υπηρεσίες), ΔΩΡΕΑΝ την εκτίμηση της κατάστασης της έκτασης σας, αποκλειστικά και μόνο στα μέλη με την επίδειξη του Στρκου Δελτίου Ταυτότητας και της Κάρτας μέλους της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.ΛΕΣ..

Το Δασοτεχνικό Γραφείο δραστηριοποιείται από το 2015 κυρίως στην περιφέρεια του Βορείου Αιγαίου (Λέσβος, Λήμνος) με αντικείμενο τη διαχείριση, ανάδειξη και αποκατάσταση του δασικού περιβάλλοντος με την εκπόνηση μελετών και έργων καθώς και την άσκηση αντιρρήσεων κατά των Δασικών Χαρτών.

Products

ΠΡΟΣ: Ένωση Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Λέσβου «ΕΣΠΕΕΛΕΣ»

ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΓΙ Α Τ Α Μ ΕΛ Η

dasotexnikilesvos1.jpg

dasotexnikilesvos2.png

ΠΡΟΣΦΟΡΑ

Στις 29 Ιανουαρίου 2021 αναρτήθηκαν οι Δασικοί Χάρτες των Περιφερειακών ενοτήτων Λέσβου και Λήμνου και ειδικότερα των δημοτικών ενοτήτων Αγίας Παρασκευής, Αγιάσου, Ερεσού-Άντισσας, Ευεργέτουλας, Καλλονής, Λουτρόπολης Θερμής, Μανταμάδου, Μύθημνας, Πέτρας, Πλωμαρίου, Πολιχνίτου και των τοπικών κοινοτήτων Αφάλωνα, Παμφίλων και Σκοπέλου καθώς και των δημοτικών ενοτήτων Ατσικής, Μούδρου, Μύρινας και Νέας Κούταλης.

Κάθε φυσικό ή νομικό πρόσωπο που έχει στην ιδιοκτησία του έκταση στις προαναφερθείσες περιφερειακές ενότητες οφείλει να προβεί στον εντοπισμό της έκτασής του στους Δασικούς Χάρτες είτε μόνος του μέσω διαδικτύου, είτε απευθυνόμενος στο Δασοτεχνικό γραφείο μας, προκειμένου να ενημερωθεί για τον χαρακτήρα που δίνει ο χάρτης στην έκτασή του- καθώς δεν θα υπάρξουν ατομικές προσκλήσεις.

Κατά του περιεχομένου των αναρτημένων Δασικών Χαρτών, επιτρέπεται η υποβολή αντιρρήσεων μέσα σε αποκλειστική προθεσμία εκατόν πέντε (105) ημερών από την ημερομηνία που ορίζεται από την αρμόδια Δ/νση Δασών. Η ανωτέρω προθεσμία παρατείνεται κατά είκοσι (20) ημέρες για κατοίκους εξωτερικού.

Η διαδικασία της υποβολής είναι το αντικείμενο του Γραφείου μας και επιμερίζεται στα κάτωθι αντικείμενα:

ΠΡΟΕΚΤΙΜΗΣΗ

της πραγματικής κατάστασης του γεωτεμαχίου.

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ

των απαραίτητων δικαιολογητικών και εγγράφων.

ΥΠΟΒΟΛΗ

αντιρρήσεων κατά του αναρτημένου Δασικού Χάρτη.                                                                    

ΣΥΝΤΑΞΗ

Τεχνικής Έκθεσης Φωτοερμηνείας - Πραγματογνωμοσύνης.

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ

κατά την εκδίκαση των αντιρρήσεων.

Σας γνωστοποιούμε ότι το γραφείο μας προσφέρει σε όλα τα μέλη της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Λέσβου (ΕΣΠΕΕΛΕΣ), δωρεάν την εκτίμηση της κατάστασης της έκτασης τους.

Μετα τιμής,

Αλκμήνη Καρατζά

Δασολόγος,Μsc

Save Print

Additional Details

6973538302
jomdirectory

Η πλατφόρμα προνομίων Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικων αποτελεί ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης ηλεκτρονικών προσφορών προς τα μέλη μας καθώς και στις οικογένειές τους, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στην Ομοσπονδία να επιδιώκει τις καλύτερες πανελλαδικές συνεργασίες ώστε να είναι πάντα αρωγός όλων εκείνων που ανήκουν στην οικογένεια της ΠΟΜΕΝΣ.

 

Γίνεται μέλος στην Ένωση της Περιφερειακής Ενότητας που υπηρετείτε, ώστε να απολαμβάνετε τα προνόμια που εξασφαλίζουν η Ομοσπονδία και οι Πρωτοβάθμιες Ενώσεις για τους εν ενεργεία συναδέλφους.

Αίτηση Εγγραφής

Επικοινωνία

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝΩΣΕΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ - ΠΟΜΕΝΣ