Στρατιωτικά Είδη ΠΥΞΙΔΑ

Λέσβος Αθανασίου Μητρέλια 6, 81100, Λέσβος

Details

Το κατάστημά Στρατιωτικών Ειδών ΠΥΞΙΔΑ, του Αντώνη Γιαννουλέλη,  σας προσφέρει έκπτωση που κυμαίνεται από 15 έως 30% σε μια μεγάλη ποικιλία από επώνυμα στρατιωτικά ρούχα, αξεσουάρ, Σήματα & Διακριτικά,  γιλέκα παραλλαγής, άρβυλα στρατιωτικά, υποδήματα ασφαλείας καθώς και σε προϊόντα κάμπινγκ, κυνηγετικά είδη αλλά και σε είδη ένδυσης υπόδησης σωμάτων ασφαλείας.

Στο κατάστημα μας θα βρείτε είδη ένδυσης & υπόδησης των εταιριών Panoply, Grisport, Ergosafety, Pentagon, Bates,Terra, Armymania, Deltaplus, Survivors.

Products

  • Λέσβος
  • Αθανασίου Μητρέλια 6, 81100, Λέσβος
  • 6980678111
Save Print
jomdirectory

Η πλατφόρμα προνομίων Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ενώσεων Στρατιωτικων αποτελεί ένα ολοκληρωμένο σύστημα διαχείρισης ηλεκτρονικών προσφορών προς τα μέλη μας καθώς και στις οικογένειές τους, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στην Ομοσπονδία να επιδιώκει τις καλύτερες πανελλαδικές συνεργασίες ώστε να είναι πάντα αρωγός όλων εκείνων που ανήκουν στην οικογένεια της ΠΟΜΕΝΣ.

 

Γίνεται μέλος στην Ένωση της Περιφερειακής Ενότητας που υπηρετείτε, ώστε να απολαμβάνετε τα προνόμια που εξασφαλίζουν η Ομοσπονδία και οι Πρωτοβάθμιες Ενώσεις για τους εν ενεργεία συναδέλφους.

Αίτηση Εγγραφής

Επικοινωνία

ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΝΩΣΕΩΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΩΝ - ΠΟΜΕΝΣ